در طول زندگی عوامل مختلفی نظیر افزایش سن زیبایی ما را تحت تاثیر قرار می دهد، که باعث ایجاد احساس نارضایتی در ما می‌شود. بی شک در چنین مواقعی هر کسی به انجام روش‌های درمانی که به برگردندان زیبایی اش کمک کند، تشویق می شود. کربوکسی تراپی یا درمان با استفاده از گاز کربن دی اکسید یکی از همین روش هاست که به جوانسازی پوست کمک زیادی می کند. آیا می دانید کربوکسی تراپی چیست، برای چه کسانی مفید است و چگونه می شود؟

با ما تا انتهای این بخش از مجله آرایش و زیبایی میس و مستر همراه باشید تا به سوالاتی از قبیل کربوکسی تراپی چیست؟ چه مزایایی دارد و سوالاتی از این دست پاسخ دهیم.

  • کربوکسی تراپی روشی برای درمان سلولیت، ترک‌های پوستی، سیاهی زیر چشم و جوانسازی پوست است.
  • در کربوکسی تراپی از گاز کربن دی اکسید استفاده می شود که به طور طبیعی در بدن تولید می‌شود‌
  • کربوکسی تراپی عارضه خاصی به دنبال ندارد، فقط این احتمال وجود دارد که تا 24 بعد از درمان، کمی سوزش و درد را تجربه کنید.

 

کربوکسی تراپی چیست؟

در ابتدای مطلب به این سوال پاسخ خواهیم داد که کربوکسی تراپی چیست. کربوکسی تراپی یکی از به روز ترین متدهای درمانی برای زیبایی و سلامتی است، که در آن از کربن دی اکسید برای جوانسازی پوست استفاده می شود. جالب است بدانید کربوکسی تراپی در دهه 90 و در کشور فرانسه برای اولین بار معرفی شد. اما این روش به قدری اثربخش بود که در حال حاضر در سراسر جهان از جمله کشور عزیزمان ایران هم طرفداران زیادی دارد و بهترین پزشکان پوست از آن برای جوانسازی پوست بیمارانشان استفاده می نمایند. بی شک اکنون این سوال در ذهنتان پیش آمده که مگر کار کربوکسی تراپی چیست که این گونه پرطرفدار شده است.

در کربوکسی تراپی کربن دی اکسید به صورت مستقیم به زیر هر نقطه از پوست بدن، از جمله صورت، گردن، بازوها، باسن و پاها تزریق می شود و مشکلات هر ناحیه را حل نموده و باعث زیبایی آن می گردد. قطعا باور کردنش برایتان سخت است، ولی در این روش گاز کربن دی اکسید را به نواحی ظریف یا پوست نازک مانند اطراف چشم هم تزریق می کنند. حال فکر می کنید، فایده کربوکسی تراپی چیست و این تزریق کربن دی اکسید چه کمکی می کند؟ تزریق کربن دی اکسید به زیر پوست می تواند باعث کاهش چربی و سلولیت، رفع افتادگی پوست، جای آکنه، خطوط و چین و چروک و حتی گودی زیر چشم شود.

carboxy therapy

فواید کربوکسی تراپی چیست؟

بی شک با مطالعه ابتدای مطلب و دانستن این که کربوکسی تراپی چیست، به این مسئله هم پی بردید که فواید کربوکسی تراپی برای بی شمار است. در ادامه به چند مورد از خواص و فواید بی نظیر کربوکسی تراپی خواهیم پرداخت.

درمان سلولیت با کربوکسی تراپی

اولین فایده ای که قصد داریم برای این روش درمانی عنوان کنیم، نقش آن در کمک به درمان سلولیت است. نقش کربوکسی تراپی در درمان سلولیت چیست؟ وقتی به کمک این روش کربن دی اکسید به بافت زیر پوست تزریق می شود، گردش خون افزایش پیدا می کند و به دنبال آن نیز دما در ناحیه تزریق بالا می رود. با بالا رفتن دما، چربی ها تجزیه می شوند. زمانی که چربی ها تجزیه شوند، سلولیت ها هم به طرز چشمگیری کاهش می‌یابند. فرقی نمی کند سلولیت در شکم، باسن و ران شما باشد، به راحتی می توانید، به کمک کربوکسی تراپی آن را درمان کنید.

کمک به درمان چین و چروک و صاف شدن پوست

یکی دیگر از فواید کربوکسی تراپی رفع چین و چروک های صورت و صاف شدن آن است. کربوکسی تراپی از آن جایی که کلاژن سازی پوست را تحریک می کند، باعث افزایش ضخامت، انعطاف پذیری، کاهش خطوط و چین و چروک های پوستی، و در نتیجه صاف شدن پوست می‌شود.

فواید کربوکسی تراپی چیست؟

از بین بردن چربی های اضافی

آیا می دانید، پرکاربردترین فایده کربوکسی تراپی چیست؟ یکی از فواید کربوکسی تراپی که باعث شده افراد زیادی رو به سمت این روش درمانی آورند، از بین بردن چربی ها و کمک به لاغری است. با کربوکسی تراپی کربن دی اکسید به نواحی از بدن که انباشته از چربی است، باعث افزایش دما و تحریک عمل واکنش لیپولیز می‌شود. لیپولیز یک واکنش است که طی آن بافت چربی تجزیه می شود و به تدریج از بین می‌رود. به همین خاطر کربوکسی تراپی در کاهش چربی های شکم،‌ پهلو، باسن، و ران تاثیر زیادی دارد و به لاغری کمک می کند.

برطرف کردن سیاهی دور چشم

اگر مقداری کربن دی اکسید را به واسطه کربوکسی تراپی به بافت پوست زیر چشم تزریق کنید، گردش خون در این قسمت بهبود پیدا می کند. همین افزایش جریان خون کمک می کند تا مواد مغذی بیشتری به این ناحیه حساس برسد و سیاهی زیر چشم برطرف شود.

از بین بردن جای زخم، جوش و آکنه

رفع جای زخم، جوش و آکنه یکی دیگر از بهترین فوایدی است که کربوکسی تراپی برای پوست دارد. زمانی که کربن دی اکسید به ناحیه ای از پوست که جای جوش یا زخم دارد، تزریق می شود، خیلی زود آن ناحیه درمان می شود، به طوری که دیگر شاهد جای زخم یا جوش روی آن نخواهید بود.

از بین بردن جای زخم، جوش و آکنه

درمان ترک های پوستی با کربوکسی تراپی

کربوکسی تراپی می تواند ترک پوستی بعد از بارداری و عوامل دیگر در قسمت های مختلف بدن مانند ران، شکم، پهلو و … ایجاد شده است، را از بین ببرد. این کار را هم با تحریک عملیات کلاژن سازی انجام می دهد و با ترمیم پوست ترک های پوستی را درمان می‌کند.

احیا و ترمیم مو

فایده دیگری که کربوکسی تراپی دارد، این است که باعث تقویت ریشه مو شده و به افزایش رشد آن کمک زیادی می کند. دلیل آن هم این است که تزریق کربن دی اکسید به پوست سر و ریشه مو باعث افزایش گردش خون در پوست سر می شود و به دنبال آن نیز مواد مغذی بیشتری به این ناحیه می رسد.

کربوکسی تراپی مو چیست

کاهش غبغب

کمک به کاهش انداره غبغب دیگر فایده ای است که کربوکسی تراپی دارد. این روش تولید کلاژن را افزایش می دهد و باعث لیفت و سفت شدن پوست می‌شود که می تواند در از بین بردن غبغب نیز تاثیرگذار باشد.

کاربرد کربوکسی تراپی در قسمت های مختلف بدن چیست؟

کربوکسی تراپی را می‌توان در بخش‌های مختلف بدن شامل پلک‌ها، صورت، گردن، دست‌ها، شکم، باسن و پاها استفاده کرد.

کربوکسی تراپی شکم چیست؟

اگر شما هم جزو کسانی باشید که به دنبال روش های گوناگون برای لاغری هستید، بی شک نام کربوکسی تراپی را شنیده اید. کربوکسی تراپی شکم متد جدیدی برای از بین بردن چربی های اضافه شکم شماست. نحوه کار کربوکسی تراپی برای لاغری چیست؟

در کربوکسی تراپی گاز کربن دی اکسید به ناحیه شکم و پهلو تزریق می شود، این گاز پس از تزریق تبدیل به اسید کربنیک می شود. اسید کربنیک قدرت این را دارد تا چربی های مازاد شما را آزاد یا در خود حل کند و باعث لاغری شما شود. حسنی که این روش نسبت به سایر روش های لاغری دارد، این است که بدون نیاز به بی هوشی است و در مدت زمان اندکی انجام می‌شود. البته توجه داشته باشید که میزان تاثیر گذاری و برگشت پذیری در روش کربوکسی تراپی به رعایت رژیم غذایی و داشتن تحرک مناسب هم بستگی دارد.

کربوکسی تراپی شکم چیست؟

کربوکسی تراپی مو چیست؟

کربوکسی تراپی موی سر یکی از پرطرفدارترین کاربردهای کربوکسی تراپی است. اما آیا می دانید، دلیل محبوبیت کربوکسی تراپی موی سر چیست؟

این روزها اکثر ما با مشکل ریزش مو، نازک شدن مو و عدم رشد آن دست و پنجه نرم می کنیم و کربوکسی تراپی مو پاسخگوی نیاز بسیاری از افرادی که با این مشکلات مواجه هستند، می باشد. در کربوکسی تراپی مو، پزشک دی اکسید کربن را به پوست سر و ریشه مو تزریق می کند. با این کار باعث می شود، عمل خون‌رسانی تحریک شود. با افزایش خونرسانی، تغذیه فولیکول‌ها هم بهبود می یابد و در نتیجه موها بهتر رشد می‌کنند. در کنار آن نیز ضخامت مو هم افزایش می‌یابد.

کربوکسی تراپی مو چیست؟

کربوکسی تراپی واژن چیست؟

کربوکسی تراپی واژن یکی از بهترین روش ها برای جوانسازی این ناحیه از بدن خانم هاست. کربوکسی تراپی می تواند، مشکلاتی نظیر چین و چروک و تیرگی که در اثر بالا رفتن سن برای ناحیه تناسلی بانوان ایجاد می شود، را درمان کند. این یک روش جدید برای زیبایی این قسمت از بدن است که هنوز به آن اندازه که باید شناخته نشده است. برای کربوکسی تراپی واژن  گاز دی‌اکسید کربن به ناحیه زنانه تزریق می‌شود. همین تزریق گردش خون را در این ناحیه بالا می برد و باعث تولید کلاژن می شود و خیلی ساده می تواند، باعث جوانسازی پوست ناحیه تناسلی بانوان شود. از آن جایی که این روش درمانی بسیار سطحی است و به صورت سرپایی انجام می گیرد، جای هیچ گونه نگرانی نیست و بلافاصله بعد از انجام آن، فرد می تواند به انجام کارهای روزانه خود بپردازد.

کربوکسی تراپی دور چشم چیست؟

یکی از پرکاربردترین روش‌های کربوکسی تراپی استفاده از آن برای دور چشم است. اکنون می خواهیم بدانیم، فایده کربوکسی تراپی زیر چشم چیست. مهم ترین فایده آن رفع تیرگی ها و چین و چروک های پوست زیر چشم است. پزشکان عدم اکسیژن رسانی به پوست زیر چشم را عامل تیرگی آن می دانند، به همین خاطر با کربوکسی تراپی زیر چشم و تزریق کمی گاز کربن دی اکسید به آن ناحیه می توان تیرگی زیر چشم را از بین برد. کربوکسی تراپی چشم هیچ عارضه جانبی به همراه ندارد. فقط توجه داشته باشید که بعد از انجام این روش درمانی باید نهایتا تا دو روز از دوش گرفتن، شنا کردن، حضور در سونا و جکوزی و مواردی از این قبیل خودداری نمایید.

کربوکسی تراپی دور چشم چیست؟

کربوکسی تراپی چگونه انجام می شود؟

تا اینجای مطلب دانستید که کربوکسی تراپی چیست و چگونه می تواند، باعث زیبایی شما شود، بی شک مشتاق هستید تا با مراحل انجام آن هم آشنا شوید. این روش درمانی با استفاده از دستگاه مخصوص و سوزن‌های بسیار نازک انجام می‌شود. اکنون می خواهیم به این پرسش پاسخ دهیم که دستگاه کربوکسی تراپی چیست.

دستگاه کربوکسی تراپی دارای یک مخزن است که در آن مخزن گاز  کربن دی اکسید نگهداری می شود. در این مخزن، لوله هایی هم وجود دارند که به جریانی که میزان کربن دی اکسید را کنترل می کنند، متصل هستند. گاز کربن دی اکسید از مخزن دستگاه خارج می شود و زمانی که از دستگاه تنظیم کننده هم خارج شد، به لوله ای که استریل شده و فیلتر دارد، انتقال داده می شود.

این گاز از طریق لوله‌های استریل شده به سوزن منتقل می‌شود. در حقیقت می توان شروع کربوکسی تراپی را از این جا دانست. از جایی که پزشک سوزن را به ناحیه ای از پوست بیمار وارد می‌کند تا گاز دی اکسید کربن به بافت زیر پوست وارد شود. میزان کربن دی اکسیدی که به ناحیه مورد نظر تزریق می شود، بنابه خواست پزشک می تواند تغییر داده شود.

اولین واکنش بدن به کربوکسی تراپی چیست؟

هنگام تزریق گاز کربن دی اکسید ممکن است، مقداری فشار در ناحیه مورد نظر احساس کنید که کاملا طبیعی است. بعد از انجام این کار هم ممکن است محل مورد نظر مقداری کبود شود.

زمانی که کربن دی اکسید به بدن وارد می شود، تقریبا حدود ۷۰ درصد از میزان گاز وارد شده به بدن با آب موجود در بافت و خون واکنش می‌دهد. همین واکنش باعث می شود تا به ماده‌ای اسیدی به نام بیکربنات تبدیل شود. بیکربنات ماده ای است که محیط بافت و خون را اسیدی می کند. بدن زمانی که متوجه اسیدی شدن آن ناحیه می شود، برای جبران این مشکل، خونرسانی به بافت را افزایش می‌دهد. نکته ای که باید به آن توجه داشته باشید، این است که هرچه محیط بافت اسیدی‌تر شود، میزان اکسیژن بیشتری به آن وارد می‌شود.

عروق بدن ما وقتی در معرض درصد بالای کربن دی اکسید قرار می‌گیرند، گشاد می شوند و پس از آن خونرسانی بافتی را افزایش می‌دهند. افزایش خونرسانی تولید کلاژن که یک ماده اساسی و مهم برای صاف شدن و سفت شدن پوست صورت است، را افزایش می دهد. در کنار آن نیز بافت را تشویق به سوزاندن چربی‌ها می‌کند.

کربوکسی تراپی چقدر طول می کشد؟

درمان کربوکسی تراپی نسبتاً سریع است و معمولا چیزی در حدود  15 تا 30 دقیقه طول می کشد.

کربوکسی تراپی چگونه انجام می شود؟

خطرات و عوارض کربوکسی تراپی چیست؟

قبل از انتخاب هر روش درمانی پس از آشنایی با مزایای آن باید از خطرات و عوارض آن هم اطلاع پیدا کرد. به همین خاطر در این مطلب و پس از پرداختن به فواید و مزایای کربوکسی تراپی می خواهیم به این مسئله بپردازیم که عوارض کربوکسی تراپی چست. برای پاسخ به این سوال که عوارض کربوکسی تراپی چیست، با جرات می توان گفت، این روش درمانی تقریبا بی خطر است و عوارض به خصوصی را به همراه ندارد.

مهم ترین عارضه ای که ممکن است کربوکسی تراپی به همراه داشته باشد، کبود شدن محل تزریق است، که آن هم تقریباً هیچگاه برای نواحی زیر چشم رخ نمی‌دهد. این کبودی بیشتر در دست و پا شایع است. درد خفیف در محل تزریق و احساس عجیب در زیر پوست را هم می توان جزو عوارض کربوکسی تراپی قرار دارد. هر چند که بسیار خفیف است و شامل همه نمی شود. اگر هم برای کسی رخ بدهد، کاملا موقتی است و پس از چند ساعت به طور کامل برطرف می شود و جای هیچ گونه نگرانی نیست.

نکات مهم قبل از کربوکسی تراپی

قبل از این که روی هر ناحیه ای از بدنتان کربوکسی تراپی را انجام دهید، لازم است تا دستورالعمل هایی را رعایت کنید. مهم ترین این دستورالعمل ها در زیر برای شما گردآوری شده اند.

  • حتما پزشک خود را از شرایط خود، بیماری هایی که دارید و داروهایی که مصرف می کنید، مطلع کنید.
  • از مصرف نوشیدنی های الکلی در ۲۴ ساعت قبل از شروع درمان خودداری کنید، چرا که وجود الکل در این گونه نوشیدنی ها می تواند، باعث رقیق شدن خون شود که همین مسئله خطر کبودی را افزایش می دهد.
  • بهتر است، داروهای ضد التهاب و رقیق کننده خون و داروهایی مانند آسپرین، ویتامینE، جینسینگ، مکمل های امگا 3، ایبوپروفن، Motrin، Advil، Aleveو سایرNSAIDSها به مدت ۲ هفته قبل از درمان مصرف نشوند.

 

مراقبت های بعد از کربوکسی تراپی

بعد از این که روند درمان شما به پایان رسید، برای رسیدن به نتیجه مطلوب باید نکاتی را رعایت کنید. مهم ترین این نکات در قسمت زیر ذکر شده است.

  • ناحیه ای از پوستتان که تحت درمان قرار گرفته را نه ماساژ دهید و نه بخارانید.
  • تا یک روز از انجام هر نوع ورزش سنگینی اجتناب کنید.
  • از آفتاب گرفتن و حضور در زیر نور مستقیم خورشید به مدت سه روز خودداری کنید.
  • اگر ناحیه تحت درمان ورم کرده است، از کمپرس خنک برای کاهش تورم استفاده کنید.
  • از مصرف مقادیر زیاد الکل یا نمک خودداری کنید، تا ناحیه تحت درمان زیاد ورم نکند.

 

تعداد جلسات کربوکسی تراپی چقدر است؟

تعداد جلسه های مورد نیاز برای درمان کامل به نوع بیماری، شدت عارضه، نوع پوست و … بستگی دارد. طبیعی است که اگر شدت عارضه کمتر باشد، به تعداد جلسات کمتری احتیاج است و برعکس. به طور کلی می توان گفت، تعداد جلسات لازم برای کربوکسی تراپی ۸ الی ۱۰ جلسه خواهد بود. لازم به ذکر است، هر جلسه درمان ۱۵ تا ۳۰ دقیقه زمان می برد.

  • از بین بردن چربی‌های موضعی: معمولا ۸ تا ۱۰ جلسه درمان نیاز دارد.
  • درمان سلولیت: معمولا ۶ تا ۱۰ جلسه درمان کافی است.
  • درمان ترک‌های پوستی: تعداد جلسات مورد نیاز ۴ تا ۱۰ جلسه است.
  • سیاهی زیر چشم: ۴ تا ۸ جلسه‌درمانی کافی است.
  • جوانسازی پوست: به ۴ تا ۸ جلسه درمان نیاز دارد.

تعداد جلسات کربوکسی تراپی چقدر است؟

هزینه کربوکسی تراپی چقدر است؟

بی شک هر کدام از ما قبل از انتخاب هر روش درمانی پس از آشنایی با فواید و عوارض آن به دنبال آن هستیم، تا بدانیم چقدر باید برای آن هزینه کنیم. حال که به طور کامل متوجه شدید که کربوکسی تراپی چیست و چه فوایدی دارد، باید بدانید که چه هزینه ای بابت این روش درمانی باید پرداخت کنید. در این قسمت از مطلب قصد داریم به قیمت کربوکسی تراپی در کلینیک های زیبایی بپردازیم.

عوامل مختلفی در تعیین هزینه کربوکسی تراپی موثر هستند.  تعداد جلسات کربوکسی تراپی، نوع کلینیک یا بیمارستان انتخاب شده برای این کار، ناحیه تحت درمان و…. عواملی هستند که باعث تفاوت قیمت کربوکسی تراپی می شوند. پزشک پس از بررسی ناحیه مورد نظر و انتظارات بیمار، تعداد جلسات درمان و قیمت کربوکسی تراپی را مشخص می‌کند. لازم است، بدانید که  دستگاه کربوکسی تراپی به نسبت دیگر دستگاه‌های مربوط به زیبایی قیمت پایین‌تری دارد. به همین خاطر این روش مقرون به صرفه است هزینه سنگینی ندارد. البته توجه داشته باشید، که چون کربوکسی تراپی یک عمل زیبایی است، امکان استفاده از بیمه درمانی برای این روش وجود ندارد.

چه کسانی نمی توانند از کربوکسی تراپی استفاده کنند؟

با پی بردن به این مسئله که کربوکسی تراپی چیست و تا چه اندازه در جوانسازی پوست موثر است، بی شک ترغیب به استفاده از این روش درمانی شده اید. اما باید بدانید که اگر شرایط یا بیماری‌های زیر را دارید، به هیچ عنوان نباید از کربوکسی تراپی استفاده کنید.

  • بیماری های قلبی و عروقی برای مثال فشار خون
  • بیماری های حاد تنفسی
  • مشکلات مربوط به انعقاد خون
  • دیابت البته اگر دیابت کنترل شده باشد در صورت تشخیص پزشک میتوان کربوکسی تراپی انجام داد.
  • بیماری های پوستی مثل عفونت یا قارچ پوستی
  • دوران بارداری

یکی از توصیه های ما به این گونه افراد که نمی توانند از کربوکسی تراپی برای زیبایی پوستشان بهره ببرند، استفاده از انواع کرم ها برای مراقبت از پوستشان است. یکی از این کرم ها کرم ضد چروک نئودرم مدل Optimal حجم 50 میلی لیتر است. این کرم جوان کننده پوست شماست و قدرت این را دارد تا فیبرهای آسیب دیده پوست را بازسازی کند، چین و چروک ها را از بین ببرد و زیبایی و جوانی را برای پوستتان به ارمغان آورد.

در بخش کربوکسی تراپی چیست، دانستید که این روش درمانی می تواند، تولید کلاژن را افزایش دهد. جالب است بدانید، کرم صد چروک نئودرم هم باعث افزایش تولید کلاژن می شود و به دنبال آن از افتادگی پوست شما جلوگیری می کند.

بهترین جایگزین کربوکسی تراپی

کلام آخر

در این بخش از مجله آرایش و زیبایی میس و مستر علاوه بر این که دانستید، کربوکسی تراپی چیست، با مزایا، معایب و نحوه عملکرد آن آشنا شدید. اکنون اگر قصد از بین بردن چربی های بدنتان، رفع سیاهی زیر چشم، درمان سلولیت و مشکلاتی از این قبیل را دارید، می توانید از این روش درمانی که تقریبا هیچ خطری برای شما ندارد، بهره ببرید و به کمک آن جوانی را به خودتان هدیه دهید.

 نظر شما در مورد کربوکسی تراپی چیست؟ در پایان تقاضامندیم، در صورتی که باز هم سوال یا ابهامی در خصوص کربوکسی تراپی در ذهن دارید، از طریق بخش ارسال دیدگاه با ما در میان بگذارید، تا ما بتوانیم پاسخگوی سوالات شما باشیم.

سوالات متداول در خصوص کربوکسی تراپی

در ادامه به سه مورد از رایج ترین سوالات در خصوص کربوکسی تراپی پاسخ خواهیم داد.


ژل کربوکسی تراپی چیست؟

 ژل کربوکسی تراپی دارای کربن دی اکسید است، به همین خاطر به افزایش متابولیسم پوست و تولید اکسیژن طبیعی کمک می کند. پس از استفاده از این ژل که برای کربوکسی تراپی ضروری است، پوست به طرز چشمگیری روشن تر، شاداب تر و حتی نرم تر به نظر می رسد.

آیا گاز کربن دی اکسید سمی است؟

خیر،کربن دی اکسید  به هیچ عنوان سمی نیست و باعث مرگ سلول ها و آسیب دیدن بافت هم نمی شود. کربن دی اکسید همان گازی است که درون بدن تولید می شود، در خون ما وجود دارد و توسط ریه ها دفع می شود.

کربوکسی تراپی چیست؟

کربوکسی تراپی یکی از روش های درمانی برای درمان بسیاری از مشکلات پوستی نظیر سیاهی زیر چشم، سلولیت، جای جوش و… است. برای آشنایی بیشتر با این تکنیک به مقاله ما در وبلاگ میس و مستر مراجعه کرده و پاسخ سوالاتی همچون مزایا و معایب کربوکسی تراپی چیست، را بیابید.